Minipak Logisztikai Kft.

Sequoia konzol raktárakhoz

Szálas és nagy méretű tételek biztos tárolására.

A teljes csavarozás lehetővé teszi az oszlopok belső felületvédelmét is ezáltal jobb korrozió elleni védelmet nyújtva a rendszernek. A kötőelemek kizárólag a Sequoia számára készült, egy speciális  kúpos csavarok a rendszer nagyobb biztonságának , szétszerelhetőségének könnyebbé tétele,- a rugalmas áttelepíthetőség és gyors variálhatóság érdekében.
Ideális állvány  például csövek, táblák, profilok tárolására de raklapokhoz és fémkonténerek elhelyezésére is alkalmasak. A Sequoia Cantilever polcok figyelemre méltó modularitásukkal emelkednek ki, mind a magasság mind a karok hosszát illetően. Számos méretben készülnek a  karok és oszlopok is, annak érdekében, hogy könnyen megfeleljenek a legspeciálisabb igényeknek is.

ROSSS SEQUOIA típusú karos szálanyagtároló állványrendszer:

Különböző keresztmetszetű, hosszúságú  szálanyagok, továbbá különböző méretű lemezanyagok tárolásának leghatékonyabb módszere, a konzolos szálanyag tároló rendszerek alkalmazása.

A fal mellé helyezhető egyoldalas, vagy duplakonzolos kétoldalas kialakítással. A konzolok hosszúsága , teherbírása, a konzolosztás, a felhasználói igényeknek megfelelően választható meg.
 A karok magassága 50-100 mm-enként csavarozás nélkül állítható. A tartó karok az oszlopokra mindkét oldalról fölhelyezhetők, így az iker (kétoldalas) állványsoroknál az oszlopokat nem kell duplázni.

Felhasználási terület: csövek, rudak, profilok, fűrészáruk, egyedi és változó méretű ládák, raklapok, stb. tárolása. Az egymás melletti karok kereszt tartókkal, rács vagy polc panelekkel összekötve univerzális, nagy méretű tároló felületeket képeznek, melyeken vegyes méretű és/vagy nagy kiterjedésű rakatok tárolhatók anélkül, hogy az áru be, ill. kirakodását az elöl lévő állvány oszlopok zavarnák.

A karos állványok előnye pl. a soros raklapállvánnyal szemben, hogy a nem raklapon elhelyezett árukat a rakodógép könnyen kezelheti, a kiegészítő elemek alkalmazásával az egyedi és változó méretű rakatok is tetszőlegesen tárolhatók.

Az egyes rendszerek az igényeknek megfelelően, egyedileg készülnek.

Galéria