Minipak Logisztikai Kft.

Gördíthető irattári rendszer – Train

Irattárolás helyhatékonyan

A Train rendszer hatékonyan használja fel a korábban irattárolási céllal elpazarolt teret. A rendszer manuális, mechanikus és elektromos változatban is kapható. Moduláris felépítésének köszönhetően bármikor rugalmasan átalakítható, bővíthető konfiguráció az Ön igényeinek megfelelően. A felhasznált sínek a padozatba sűllyesztehetőek vagy akár rá is építhetőek alacsony szerkezeti magasságuknak köszönhetően.  

ROSSS TRAIN típusú gördíthető állványrendszer:

A raktári tárolókapacitás adott területen jelentősen megnövelhető gördíthető állványok alkalmazásával. A hagyományos polcrendszerek közötti közlekedő folyosók által elfoglalt raktári alapterület hasznosítható a mobil állványrendszerrel oly módon, hogy az állványegységek elmozdításával tömbösíthetőek azok.
Polcos állványegységek esetében egy sínen mozgatható, gördülő alépítményre szereltek az állványsorok, melyek kézzel, lánckerekes áttételű kézikerékkel vagy elektromos meghajtással elmozdíthatóak. Ezáltal mindig ott lehet közöttük közlekedő folyosót nyitni, ahol szükséges. Ezt a megoldást ott lehet célszerűen alkalmazni, ahol kicsi a forgalom, egyidejűleg elegendő csak egy-egy állványközben dolgozni (pl.: irattárak, levéltárak, rajztárak, stb.).

A kiváló minőségű ROSSS TRAIN típusú gördíthető állványrendszerek minden igényt kielégítő választékban állnak rendelkezésünkre, rengeteg opciós lehetőséggel, a megrendelők elvárásainak maximális figyelembevételével.

A gördíthető állványrendszerek praktikus tárolási lehetőséget kínálnak raktárának!

gördíthető állványrendszerekHa raktári tárolásról van szó, az üzemeltetők közül sokan mindenképp praktikus megoldást szeretnének találni, hiszen ez a hatékony munkavégzés miatt kulcsfontosságú szempont. Amennyiben vállalkozásának raktára felújítás vagy kialakítás előtt áll, és még nem találta meg azt az opciót, amire szívesen rábólintana, ajánljuk figyelmébe a gördíthető állványrendszereket!

gördíthető állványrendszerek tökéletesen megfelelnek az elvárásainak. A berendezések legnagyobb előnye, hogy a raktárkapacitást jelentős mértékben növelheti, emellett felhasználásukkal százszázalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló területet. Ezekkel az állványokkal a munkavégzés során jelentős energiát is meg lehet takarítani, mert ahhoz, hogy az ember megtalálja a keresett terméket vagy munkaeszközt, csak az állványokat kell mozgatni.

gördíthető állványrendszerek nem hiányozhatnak a modern raktárakból! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtapasztalni a berendezések előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és szerezze be tőlünk a praktikus állványokat!

Galéria